hamid 0 ارسال شده در دی 89 با سلام خدمت دوستان بنده به مدت بيست روز است كه طراحي يك سايت مدرسه رو شروع كردم و قبل از اين نيز تا به حال كار طراحي سايت رو انجام نداده بودم و توي اين مدت هر كاري كردم كه كامپوننت مدرسه رو نصب كنم به هيچ طريقي نتونستم و توي تموم سايتها هم جستجو كردم ولي هنوز موفق به نصب اين كامپوننت نشدم چه از طريق نصب از الحاقات جوملا و چه از طريق نصب از پوشه موفق نشدم و واقعا كلافه شدم خواهش مي كنم دوستان به من كمك كنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در دی 89 با سلام خدمت دوستان بنده به مدت بيست روز است كه طراحي يك سايت مدرسه رو شروع كردم و قبل از اين نيز تا به حال كار طراحي سايت رو انجام نداده بودم و توي اين مدت هر كاري كردم كه كامپوننت مدرسه رو نصب كنم به هيچ طريقي نتونستم و توي تموم سايتها هم جستجو كردم ولي هنوز موفق به نصب اين كامپوننت نشدم چه از طريق نصب از الحاقات جوملا و چه از طريق نصب از پوشه موفق نشدم و واقعا كلافه شدم خواهش مي كنم دوستان به من كمك كنن سلام دوست عزیز : لطفا واضح تر مشکل خود را بیان کنید تا دوستان بیشتر بتوانند به شما کمک کنند . مشکلتان دقیقا چیست ؟ ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid 0 ارسال شده در دی 89 با سلام خدمت دوست عزيز منظور من اينه كه اگه يكي از دوستان لطف كنن به من كمك كنن تا اين كامپوننت رو نصب كنم چون به هيچ طريقي نتونستم كامپوننت مدرسه ساز رو نصب كنم از طريق نصب افزونه هاي جوملا هرچه تلاش كردم موفق به نصب نشدم نه از طريق آپلود بسته فايل و نه از طريق نصب از پوشه و نه از طريق نصب از آدرس موفق به نصب نشدم با تشكر از دوست عزيز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 اطلاعات ادمین سایت رو برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا برایتان نصب کنم و برای کارکردن و تنظیمات هم ابتدا در انجمن جستجو کنید و اگر موجود نبود در انجمن طرح مشکلات مطرح کنید تا دوستان کمک کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در دی 89 سلام اینکه می گید نصب نشد، یعنی چی؟ مطمئنا خطایی می ده! ما وقع رو ترجیحا با عکس بزارید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 آقا داخل پنل هاست خواستم تصاویر کامپوننت مدرسه جومینا رو تغییر بدم ( Open.png ) اما تو تو فایل این کامپوننت قسمت تصاویر نبود ! اینو باید حذف کنم و عکسارو قرار بم دوباره نصب کنم ؟ نمیشه از تو هاست اوکی کرد ؟ و عذر خواهی که تو این پست سوال کردم نخواستم بحث جدید ایجاد کنم که انجمن به هم ریخته نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام مسیر تصاویر این کامپوننت در هاست public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin_images موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 سلام متاسفانه تو هاست - کامپوننت مدرسه فقط این فایلارو دارم!! front_tasks front_view front_views joom-reports.class.php joom-reports.common.php joom-reports.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در دی 89 سلام مطمئنید؟!! پس احتمال زیاد این کامپوننت کامل نصب نشده افزونه رو پاک و دوباره نصب کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 آقا اینکارو کردم بازم همونطرو هست و اینکه تو قسمت نمایش گزارش این ارور هست Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/golhayem/public_html/libraries/joomla/html/html/select.php on line 68Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/golhayem/public_html/libraries/joomla/html/html/select.php on line 68 چندبار حذف کردمو نصب ، کوکیا رو حذف کردم و ... من فقط تو فایل admin_images قسمت باتن دوتا عکس اضافه کردم ، و تو قسمت front_views>front_views> get فایل report رو تصویر show_report و تصویر PrintReport رو اسم تصاویرش رو تغییر دادم ( اون 2 عکس جدید که گذاشتم ) دیگه کاری انجام ندادم !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 بدون اون تغیرات هم اون ارور داده میشه !! شانس منه همیشه اینطور مشکلات میان سراغم یا کلا اشکال از جای دیگه هست رو نمیدونم :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام این الحاق بارها تست شده وبه خوبی جواب داده! حالا شما در سیستمی که سفارش گرفتید چه کارهایی کردید نمی دونم... پیشنهاد می کنم یا کمی صبر باشید تا دوستانی که قابل اطمینان هستند و فرصت دارند با شما هماهنگ کنند و براتون بررسی و درست کنند و یا شما بسته مدرسه جومینا رو دانلود و نصب کنید و بعد امکانات دیگری که نیاز دارید رو روش اعمال کنید... با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در دی 89 بله من حتی قبلا هم نصبش کردم و تا دو روز پیش این ارورهارو نداشت ! اما وقتی حذفش کردم که 2 تا عکس مورد نظرم رو بزارم این مشکل بوجود اومد ! حالا هر کدام از دوستان وقت داشتن لطف کند بهم پیام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر