phoenix 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام گزینه های متای یکی از منو های سایتم رو دیروز عوض کردم الان هرچی تغییرش میدم و ذخیره میکنم بازم داخل گوگل که سرچ میزنم٬ همون توضیحات و کلید واژه های قبلی رو نشون میده ٬اگه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام تغییرات مربوط به سئوی سایت مانند تگ ها، توضیحات و متاتگ ها پس از بازدید مجدد ربات گوگل از سایت شما اعمال می شوند که این پروسه ممکن است گاهی تا 1 هفته نیز بطول بیانجامد.. که البته از طریق گوگل وبمستر راههایی وجود دارد- میتوانید سرچ کنید در ضمن پاک کردن کش جوملا پس از غیر فعالسازی پلاگین کش، و همچنین پاک کردن کش و کوکی مرورگرتان را فراموش نکنید وقت خوش 1 واکنش ها : phoenix نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phoenix 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام تغییرات مربوط به سئوی سایت مانند تگ ها، توضیحات و متاتگ ها پس از بازدید مجدد ربات گوگل از سایت شما اعمال می شوند که این پروسه ممکن است گاهی تا 1 هفته نیز بطول بیانجامد.. که البته از طریق گوگل وبمستر راههایی وجود دارد- میتوانید سرچ کنید در ضمن پاک کردن کش جوملا پس از غیر فعالسازی پلاگین کش، و همچنین پاک کردن کش و کوکی مرورگرتان را فراموش نکنید وقت خوش ممنون از راهنماییتون٬ کش جوملا رو با clean cacheپاک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام clean cache لینک مستقیمی هستش که کش برخی از قالبها رو پاکسازی میکنه برای پاکسازی کش جوملا از منوی سایت گزینه تعمیرات را انتخاب کنید و اقدام به پاکسازی کش و کشهای منقضی شده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر