vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من سایتم رو به جوملا 2.5 ارتقا دادم وهمه کامپوننت هارو هم نصب کردم مشکل اینجاست که وقتی کاربری رو لینک دانلود جی دانلود کلیک کنه صفحه جدید باز میشه و اخطار زیر نشون داده میشه Fatal error: Using $this when not in object context in /home3/semengir/public_html/joomla25/libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 105 وقتی کامپوننت الفا یوزرپوینت رو عیر فعال میکنم همه چیز درست میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 لاین 105 نوشته اینه || $lang->load(strtolower($extension), JPATH_PLUGINS . '/' . $this->_type . '/' . $this->_name, null, false, false) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام کسی چیزی در این مورد نمیدونه؟ خیلی واسم مهمه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود پلاگین اتصال این دو افزونه رو نصب کردید؟ در تنظیمات جی دانلود گزینه متصل کننده این دو رو غیر فعال کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود پلاگین اتصال این دو افزونه رو نصب کردید؟ در تنظیمات جی دانلود گزینه متصل کننده این دو رو غیر فعال کنید سلام بله این کار هارو کردم و پلاگین های مربوطه رو هم نصب کردم ولی درست نشد من الان به این پی بردم که وقتی زبان سایت وقسمت مدریت اگه رو فارسی تنظیم باشه این مشکل پیش میاد الان زبان رو رو انگلیسی گذاشتم وهمه چیز به خوبی کار میکنه حالا مشکل از چیه احتمال داره ازنبود فایل زبان فارسی برای الفا یوزپوینت باشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر