kambizkhalafi 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من میخوام از سایتم Rss به سایت های دیگه بدم چه افزونه یا عملی باید انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 راحت ترین روش کلیک کن کلیک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 فکر کنم اشتباه متوجه شدید من میخوام از سایتم به سایت های دیگر Rss بدم این کار را چگونه میتوانم انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 خوب آدرس سایت خودت را بده وکدی که تولید میشه را در سایت های که میخوای بزار بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 راحت ترین روش کلیک کن کلیک سلام. لینک مشکل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dashtchy 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 http://www.webgozar.com/feedreader/code.aspx ای دیگه جواب میدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر