ali asemani 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام کسی میدونه مثل جوملا 1.5 که در قسمت ایجاد و ویرایش پست گزینه ای برای اینکه پستی رو ثابت کنیم در اختیار میگذاره در جوملا 2.5 چطوری باید این گزینه رو فعال کرد یا اگه فعال هست کجا باید برم و اون پست ثابت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadstar 0 ارسال شده در فروردین 92 فکر کنم در گذینه های مطلب هستش بگردین پیداش میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود راهی که به ذهن من میرسه اینه که یک ماژول html دستی درست کنی و مطلب رو درونش وارد کنید بعد در یک موقعیت در بالای مطالب منتشر کنی 1 واکنش ها : amini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtaban83 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام این ماژول دستی که گفتی فقط در موقعیت های قالب صدق میکنه نه در قسمت مطالب من می خوام مثلا در نشان دادن مجموعه مطالب روی هر مجموعه بلاگ که نشون داد وهمچنین در صفحه اول یه پست ثابت قرار بگیره دقت داشته باشید در میان مطالب سایت و هر مطلبی که بعد از اون میاد بره بعد پست اول قرار بگیره اگه راهی هست که یک موقعیت قالب در قسمت مطالب بنویسیم که بشه بهش دسترسی داشت چون خود موقعیت مطالب هم یک موقعیته امااز قسمت ماژول ها قابلیت دسترسی نداره ممنون میشم آموزش بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما بالای موقعیت مطالب یک موقعیت جدید بسازید ساخت یک موقعیت جدید بارها توضیح داده شده جستجو کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر