esb1982 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام من بعد از خروج با صفحه خطا مواجه می شوم که می گه نمی توانم پوشه ایجاد کنم. خواستم عکس بگذارم ، نشد آپلود کنی. تمام دسترسی ها داده شده( ماژول نصب می شود) شما به دلایل زیر نمی توانید این سایت را ملاحظه نمایید مطلب از انتشار خارج شده باشد یک موتور جستجو که یک لیست تاریخ گذشته از این سایت دارد a آدرس اشتباه تایپ شده است شما به این صفحه دسترسی نداشته باشید منبع خواسته شده پیدا نشد در هنگام پردازش درخواست شما خطایی رخ داده است لطفا یکی از صفحات زیر را امتحان کنید: صفحه اصلی اگر واقعا در این مورد مصمم هستید لطفا با سرپرست سایت تماس بگیرید و خطای زیر را گزارش دهید. JFolder::create: نمی توان پوشه را ایجاد نمود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 92 درود سطح دسترسی ها رو برسی کردید؟ لینک زیر رو ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/16126-jfoldercreate-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در فروردین 92 درود سطح دسترسی ها رو برسی کردید؟ لینک زیر رو ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/16126-jfoldercreate-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF/ سلام بله چک کردم. من روی پلسک کار می کنم. ولی دسترسی ها به پوشه ها و زیرپوشه ها داده شده. فقط موقع فعال کردن اف تی پی متوجه شدم تنظیمات را نمی تونه ذخیره کنه. چند بار دسترسی های فایل کانفیگ را از اول دادم ولی باز هم می گه نمی تونم تاریخ را ذخیره کنه وخطای نوشتن می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و به سربرگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها بروید بررسی کنید ببینید پوشه های tmp و logs قابل نگارش شناسایی شده اند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در فروردین 92 با سلام از منوی سایت گزینه اطلاعات سیستم را انتخاب کنید و به سربرگ سطوح دسترسی دایرکتوری ها بروید بررسی کنید ببینید پوشه های tmp و logs قابل نگارش شناسایی شده اند یا نه موفق و پیروز باشید یا حق سلام بله قابل نگارش هستند. همانطور که گفتم به راحتی ماژول کامپوننت و .. نصب می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر