hamedjoomina 0 ارسال شده در فروردین 92 سلام به دوستان من برنامه جوملا دانلود کردم و لوکال هاست اجراش کردم، طبق کتابی که در سایت لطف کردید و گذاشتید اما بعداز مرحله چهار که دکمه ادامه رو میزنم بعد حدود 30 ثانیه بازم همون صفحه میاد بدون هیچ پیغام خطایی. مشکل چیه؟ راستی من روی هاست دارم نصبش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اطلاعات دیتابیس رو درست وارد میکنید !؟ بر روی هاست در صورت تمایل اطلاعات ورود به هاست رو + لینک این تاپیک را پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedjoomina 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اطلاعات دیتابیس رو درست وارد میکنید !؟ بر روی هاست در صورت تمایل اطلاعات ورود به هاست رو + لینک این تاپیک را پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید با سلام پیام خصوصی فرستاده شد . ممنون که وقت میذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام براتون نصب کردم کاری خاصی انجام نشد ... مشکلی که فرمودید مشاهده نشد و براحتی نصب انجام شد اطلاعات ادمین رو براتون پیام خصوصی کردم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedjoomina 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 خیلی لطف کردید . ممنون که مشکلشو حل کردید. فقط من با چند تا سایت دیگه همین مشکلو دارم. لطف می کنید یه راهنمایی کوچیک بکنید و بگید چطور مشکلشو حل کردید که دیگه مزاحمتون بیشتر ازین نشم ؟ ممنونم واقعاااااااااااااااااا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام خواهش میکنم همانطور که عرض کردم کار خاصی نکردم اگر دقیقا مثل آموزش کتاب عمل کنید مشکلی نخواهد بود فقط یک نکته: هنگام نصب متوجه شدم در هاست اتون هیچ دیتابیسی ایجاد نکرده بودید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر