alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 92 سلام من جوملا ای که نصب بود به اشتباه پاک کردم میخواستم ببینم میشه بازگردانی کرد از هاست به صورت دستی اولویت اطلاعاتم مجموعه ها و مطلب هام هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در فروردین 92 اگر دیتابیست سالمه اره یه جوملا نصب آپ کن پوشه اینستالیشن رو حذف کنید و در فایل کانفیگش اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید منتها فقط تصاویری که آپ کردی دیگه نیستن راه حل دیگه اینکه به سرورت بگی واست اکانتتو ریستور کنن 4 واکنش ها : poyabahram، فرحزادیان، مصطفی صفرعلی و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اردیبهشت 92 فقط عکسام نیست /فرم هایی که درست کردم یا افزونه هایی که درست کردم هم پاک میشه با این کار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگر خودتون بک آپ ندارید ابتدا از ادمین سرور درخواست جدید ترین بک آپ رو داشته باشید حتی اگر بک آپ جدید هم نباشه در صورت باقی بودن دیتابیس اتون میشه امیدوار بود اگر بک آپ هم نباشه بازم با وجود دیتابیس جای امید هست (گرفتن یک بک آپ از دیتابیس فعلی- نصب جوملای جدید با یک دیتابیس جدید - نصب افزونه هایی که در جوملای قبلی داشتید - جایگزین کردن جداول دیتابیس قبلی با دیتابیس جدید...) موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام تصاویر در دیتابیس ذخیره نمیشن بلکه در پوشه images یا پوشه های دلخواه خودتون قرار دارند در هر صورت چه تصاویر و یا مطالب فقط از طریق فایل بک آپ (فایلها و دیتابیس) قابل بازیابی هستند حالا یا بک آپهایی که خودتون دارید یا ادمین سرور موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر