Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اسفند 91 سلام. سایت من کلا تو سیستم ثبت نام و ورود مشکل داره. این مشکل ها چند تا هستن که مینویسمشون: اولی این که وقتی من خودم وارد سایت میشم (و کلا هر کسی که وارد سایت میشه) بعد از وارد شدن منو ها از کار میفته و سیستم نظر دهی هم مشکل پیدا میکنه و کلا انگار سایت رو از کار میندازی! دوم اینکه هر بنی بشری به جز سوپر یوزر ثبت نام میکنه وقتی میخواد وارد میشه سایت میگه شما اجازه دسترسی به قسمت های خصوصی این سایت را ندارید سوم اینکه بعد از ثبت نام یک ایمیل فعال سازی به فرد ارسال میشه میخوام متن اون ایمیل رو عوض کنم چیکار کنم؟ لاز به ذکر هست من از کی 2 استفاده میکنم http://www.p30craft.com باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام سطح دسترسی ها رو بررسی کنید ببینید درست باشند تنظیمات سئو سایت رو غیرفعال کنید ببینید درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اسفند 91 سلام سطح دسترسی ها رو بررسی کنید ببینید درست باشند تنظیمات سئو سایت رو غیرفعال کنید ببینید درست میشه؟ سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. من مشکل دوم رو حل کردم. یعنی دیگه مشکلی نداره... اما در مورد مشکل اول: نتظیمات سئو خود جوملا رو غیر فعال کردم چیزی درست نشد. این مشکل در صفحه اصلی سایت وجود نداره و در صفحات دیگر سایت وجود داره و خوب خیلی مهم هست که حل بشه. مشکل سوم هم که فکر نکنم به این چیزا نیازی داشته باشه. من فقط میخوام متن اون ایمیل رو عوض کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 91 درود مشکل اول : از کار می افتد یعنی هیچ صفحه ای باز نمیشه؟ ارور 404 میده؟ یه یوزر و پسورد آزمایشی بسازید و بدید ممنون میشم مشکل سوم باید در فایل زبان جوملا برید در پوشه administrator و در پوشه language که فکر اگر اشتباه نکنم فایل users است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در فروردین 92 درود مشکل اول : از کار می افتد یعنی هیچ صفحه ای باز نمیشه؟ ارور 404 میده؟ یه یوزر و پسورد آزمایشی بسازید و بدید ممنون میشم مشکل سوم باید در فایل زبان جوملا برید در پوشه administrator و در پوشه language که فکر اگر اشتباه نکنم فایل users است از کار میفته یعنی در حالت معمولی وقتی میری روی منو ها به صورت آبشاری پایین میان. سیستم نظر دهی هم گزینه هاش کار نمیکنه. البته 1 درصد هم امکان داره سیستم نظردهی مشکل داشته باشه ولی این که منو هم کار نمیکنه یعنی مشکلی وجود داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 92 با سلام از کار افتادن منوها و سیستم نظردهی ممکنه به خاطر تداخل افزونه هاتون با هم باشه ابتدا با قالب پیشفرض تست کنید اگر مشکل از قالب نبود سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام. من چند تا افزونه بیشتر ندارم که با غیر فعال کردن اونا مشکل بازم حل نشد. اگه زحمت نمیشه یه یوزر پسورد بدم خودتون ببینید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اطلاعات ورود به ادمین جوملا + کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر