weblover 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوستان هنگام ایمپورت دیتابیس جوملا 2.5 در هاست جدید با ارور #1064 مواجه میشم البته تمام راهکارهای موجود در انجمن رو انجام دادم ولی مشکل حل نشد . ورژن مای اس کیو ال هاست جدید بالاتره , البته یه سایت دیگه رو هم بدون مشکل به همین هاست انتقال دادم ولی این دیتابیس رونمیتونم . لطفا راهنمایی کنید کردم که باز همون ارور رو داد ENGLISH رو TYPE فایل های ارور رو پیوست کردم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز ، مقدار TYPE را میبایست به ENGINE تغییر بدید نه ENGLISH ! موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و weblover نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
weblover 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز ، مقدار TYPE را میبایست به ENGINE تغییر بدید نه ENGLISH ! موفق و پیروز باشید یا حق درست میفرمایید این قد ارور دیدم که دیگه قاطی کردم . اخه رو کنترل پنل کلکسو بود که همش ارور میداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahro 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام منم دقيقا همين مشكلو دارم مقدار TYPE را به ENGINE تغيير دادم برخي جداول ايمپورت شدند اما يه ارور ديگه داده SQL query: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `fgbfz_finder_tokens` ( `term` VARCHAR( 75 ) NOT NULL ,`stem` VARCHAR( 75 ) NOT NULL ,`common` TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',`phrase` TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0',`weight` FLOAT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '1',`context` TINYINT( 1 ) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '2',KEY `idx_word` ( `term` ) ,KEY `idx_context` ( `context` ) ) TYPE = MEMORY; MySQL said: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MEMORY' at line 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در فایل sql مربوط به نصاب جوملا یا بسته نصبیتون بصورت زیر ویرایش کنید ENGINE=MEMORY موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naderbahri 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید در فایل sql مربوط به نصاب جوملا یا بسته نصبیتون بصورت زیر ویرایش کنید ENGINE=MEMORY موفق و پیروز باشید یا حق سلام و خسته نباشید میشه واضح تر بگید دقیقا کجا باید تغییر کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام به جای کد ) TYPE = MEMORY; که در پست شماره 4 مشخصه مانند پست شماره 5 به جای TYPE عبارت ENGINE جایگزین شود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر