natanaeil 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام من قبلا نسخه فارسی جوملا 2.5 را نصب کردم الان می خوام نسخه جوملا 2.5.9 انگلیسی رو نصب کنم و بعد فارسی ساز رو نصب کنم چجوری اون قبلی رو پاک کنم ؟ و فارسی ساز رو چجوری نصب کنم؟ اگه برام توضیح بدین ممنون میشم 1 واکنش ها : norits021 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اطلاعات قبلی براتون مهم نیست؟ اگر خیر به دایرکتوری که پوشه ها و فایلهای جوملا قبلی رو آپلود کردیدمراجعه کنید و تمامی پوشه ها و فایلها ی جوملا رو حذف کنید و بسته جدید رودر همونجا آپلود و اکسترکت کنید تیبل های دیتابیس قبلی رو نیز حذف کنید و یا یک دیتابیس جدید برای جوملا جدید ایجاد کنید و نصب رو شروع کنید... بعد از نصب بسته بروز رسان یا زبان رو دانلود و مثل یک افزونه نصب کنید موفق باشید 2 واکنش ها : norits021 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در بهمن 92 در صورتی که اطلاعات رو نیاز داشته باشیم میتونیم از دیتا بیس بک آپ بگیریم و بعد از نصب دوباره تو phpmyadmin وارد کنیم اشکالی تو فایلها بوجود نمیاره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام بستگی دارد چه اطلاعاتی را نیاز داشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر