mobtadi 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام و خسته نباشید.من میخوام جوملا 3 که از سایت خودتون دانلود کردم رو نصب کنم ولی بعد از نوشتن آدرس: localhost/joomla3 خطای زیر میاد تو صفحه Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقت داشته باشید جهت نصب جوملا 3 نیاز دارید که ورژن php شما روی هاست یا لوکال باید حداقل5.3.1 باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در اسفند 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقت داشته باشید جهت نصب جوملا 3 نیاز دارید که ورژن php شما روی هاست یا لوکال باید حداقل5.3.1 باشد موفق باشید چی کار کنم که ورژن پی اچ پی هاستم 5.3.1 به بالا بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگر روی هاست هستید باید به ادمین سرورتون گزارش کنید تا ورژن php رو ارتقاء دهند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در اسفند 91 سلام . ممنون راهنمایی میکند. من میخوام توی لوکال هاست جوملا 3 رو نصب کنم فعلا.... سلام . ممنون راهنمایی میکند. ولی من میخوام توی لوکال هاست جوملا 3 رو نصب کنم فعلا.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در سایت مرجع برنامه لوکال اتون جستجو کنید موفق باشید 1 واکنش ها : mobtadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر