2030 0 ارسال شده در اسفند 91 این پیغام براچی هست؟ نصب قالب: قالب دیگر از نام این قالب در پوشه استفاده مینماید نصب. آیا شما سعی در نصب دوباره آن را دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام برادر من اینکه کاملا مشخصه یعنی شما یک پوشه به همین نام در بخش قالب های جوملاتون دارید یا قالبی با همین نام رو جوملاتون نصبه یا همین قالب رو قبلا نصب کردید در پوشه templates جوملاتون ببینید پوشه ای به نام این قالب هست؟ 1 واکنش ها : reza-maleki نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در بهمن 92 من یکبار این مشکل برام بوجود امد پوشه هم نامی وجود نداشت ولی ایراد میگرفت مجبور شدم همه جیز رو پاک کنم و از نو نصب کنم ولی این راهش نیست از دوستان اگر کسی راه حل مناسب را دارد ممنون میشم قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دلیل این عدم نصب دقیقا وجود اثری از قالب هست که اجازه نصب مجددش را نمیدهد دقیق باید بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دلیل این عدم نصب دقیقا وجود اثری از قالب هست که اجازه نصب مجددش را نمیدهد دقیق باید بررسی کنید موفق باشید دیتا بانک را هم بررسی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر