Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 91 سلام زمانی ایجاد پوشه در قسمت مدیریت رسانه این پیام نمایش داده میشه JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید در ضمن وقتی فایلی رو آپلود میکنم با اینکه عدد آپلود فایل رو در قسمت تنظیمات مدیریت رسانه نامحدود یعنی 0 قرار دادم ولی میگه حجم فایل بیش اندازه بزرگه. فایل مورد نظر فقط 1.5 مگابایت حجم داره. همین طور در قسمت ارسال مطلب جوملا با این پیغام مواجه میشم. ذخیره ناموفق با این ایرادها: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `cnd5o_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `cnd5o_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `cnd5o_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `cnd5o_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 این اشکال بدلیل اشتباه بودن آدرس پوشه tmp در فایل configuration هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 91 این اشکال بدلیل اشتباه بودن آدرس پوشه tmp در فایل configuration هست فایل configuration رو چک کردم. آدرس tmp درست بود. مشکل دوم یعنی ذخیره سازی متن روی لوکال هم وجود داره ولی مشکل اول یعنی ساخت فولدر فقط روی هاست هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در لوکال از چه نرم افزاری استفاده میکنید ؟ ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در لوکال از چه نرم افزاری استفاده میکنید ؟ ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام. بله از همین نرم افزار استفاده میکنم. من هنوز در هاست با مشکل(( JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید )) مواجه هستم که به همین خاطر قادر به ارسال فایل روی هاست و نصب هیچ افزونه ای نیستم لطفا راهنمایی کنید. ضمنا در هاست و لوکال مشکل ذخیره سازی مطلب همچنان به قوت خود باقیست. دوستان کارشناس و با تجربه ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام http://forum.joomina.ir/topic/17257-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-jfoldercreate-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-jfoldercreate موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر