M K 2 3 ارسال شده در اسفند 91 سلام پیشتر این مشکل رو مطرح کرده بودم اما متاسفانه گویا تاپیکهای قدیمی کامل در دسترس نیستند! ممنون میشم راهنمایی کنید چگونه فونت پیشفرض ویرایشگر را به تاهما تغییر بدهیم. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
helboy2005 12 ارسال شده در اسفند 91 با سلام شما نیاز به این ندارید که فونت ویرایشگر خود را عوض کنید شما می توانید با اضافه کردن خط زیر به سی اس اس سایت خود این مشکل شما حل شود، در صورت وجو این خط باید محتوای آن را به نحوه زیر تغییر دهید: body{ direction:rtl; font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;} امیدوارم توانسته باشم کمکی به شما کرده باشم. موفق و موید باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در اسفند 91 سلام راستش قبلا مطرح کرده بودم و دوستان با یک راه حل خیلی ساده پاسخ داده بودند که متاسفانه هم من فراموش کردم و هم دسترسی به اون پاسخ نیست! از شما هم تشکر میکنم اما در اون روش فقط تنظیم ساده بود و نیاز به تغییر کد نبود یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر