seminoo 5 ارسال شده در اسفند 91 با سلام یه سوال فوری دارم قالبی رو با اطلاعات نمونش نصب کردم حالا بعضی قسمتهای کپی رایتش رو میخوام تغییر بدم به چه صورت میشه فهمید که اون متن مورد نظر از کدام فایل در حال اجرا میباشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 91 با سلام میتونید از firebug استفاده کنید موفق باشید 1 واکنش ها : eilyacoffee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در اسفند 91 فایر باگ که آدرس فایل رو نمیده ؟ و تغییرات رو هم ذخیره نمیکنه !؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در اسفند 91 تو قالب من یه منوی آجاکسی سمت چپ داره که برای تغییر استایل قالب قرار داده شده که با کلیک بر روش باز و بسته میشه که میخوام عنوان این منوی آجاکسی رو تغییر بدم با فایرباگ آدرس این فایل رو بهم نمیده خواهشن یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در اسفند 91 راهی وجود نداره تا تغییراتی که در اچ تی ام ال توسط فایرباگ ایجاد میکنیم با همون فایرباگ ذخیره کنیم ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام در مورد کپی رایت میتونید از ++notepad استفاده کنید و متن موردنظر را در فایلها جستجو کنید در مورد اون منو هم تنظیمات ماژولش رو بررسی کنید ببینید گزینه ای برای اینکار داره یا نه در ضمن فایرباگ قادر به ذخیره تغییرات در فایلهای اصلی نیست حتی تغییراتی هم که میدهید واقعی نیستند موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : فرحزادیان، seminoo و eilyacoffee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر