Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 91 سلام. من قادر به ورود به بخش مدیریت سایت نیستم. وقتی نام کاربری رو وارد میکنم صفحه رفرش میشه ولی اتفاقی نمی افته . من الان به بخش مدیریت سایت دسترسی ندارم باید چکار کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 چند وقته اینجور شده ؟ مطمئنید اطلاعات مدیریتی که وارد می کنید درسته ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 91 خسته نباشید واقعا. مگه مریض شده که میپرسین چندد وقته اینجوریه. بله اطلاعات ورودی درسته اگر اشتباه وارد کنی پیغام خطا میده بعدشم همون وقتی که پست زدم اینجوری شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 91 خسته نباشید واقعا. مگه مریض شده که میپرسین چندد وقته اینجوریه. بله اطلاعات ورودی درسته اگر اشتباه وارد کنی پیغام خطا میده بعدشم همون وقتی که پست زدم اینجوری شد. مهندس شاید افزونه ای چیزی نصبیدین اینجور شده در حالت کلی که نباید اینجور بشه گفتم چند وقته شاید از طرف سرور دچار مشکل شده باشه خودم قبلا همچین مشکلی برام پیش اومد ا از طریق phpmyadmin کنترل بفرمایید 1 واکنش ها : Mrhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر