dj_morteza 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام سایت من وقتی باز می شود تمام زیر منو ها در یک لحظه باز می شود که ظاهر زشتی می شود. گرچه پس از چند ثانیه مشکل حل می شود ولی در بعضی جاها که سرعت اینترنت بسیار پایین است این مشکل خیلی تو چشم است. می خواستم از استادید عزیز بپرسم آیا کسی از دوستان می تواند این مشکل من رو حل نماید؟؟؟ با تشکر آدرس سایتwww.giag.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام من که مشکلی ندیدم به هر حال این چیزی که شما می فرمایید مربوط به سرعت اینترنت هستش و مشکل از قالب نیست که نیاز به حل کردن داشته باشه این بخاطر نوع بارگذاری عناصر منو هستش که برای تغییرش کار خاصی نمیشه کرد 1 واکنش ها : dj_morteza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام نه قالب هیچ مشکلی ندارد، وقتی با اینترنت اکسپلولر باز می کنیم چه برای اولین بار چه بر روی هر گزینه که کلیک می کنیم که نیاز است سایت دوباره لود شود این زیر منو ها به صورت خیلی بزرگ سریع لود می شوند که زیبایی کار را می کهد می خواستم ببینم آیا تغییر در سی اس اس و یا فایل های ج اس می تونه تاثیر داشته باشه یا خیر با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر