wawinfo 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت دوستان عزیز. من افزونه SWmenufree رو یه مدت زیادی میشه استفاده کردم تو وبسایتم اما از چند وقت پیش پیام خطایی تولید میکنه که عکسشو ضمیمه میکنم. خود منو هم فعلا درست کار میکنه اما پیام خطا ظاهر سایت رو بهم ریخته. ممنون میشم راهنمایی کنن اساتید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به احتمال زیاد دلیل بروز این خطاها برای بالا بودن نسخه PHP هاستتون میباشد در همون مسیرهایی که در پیامهای خطا میبینید و در همان خطوط به جای eregi عبارت preg_match را جایگزین کنید و به جای ereg_replace عبارت preg_replace را جایگزین کنید اگر باز هم نتیجه نداد در همین تاپیک پیگیر باشید قبل از انجام تغییرات از فایلتون یک کپی تهیه کنید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در بهمن 91 جایگزین کردم ولی این ارور رو میده: Warning: preg_match() [function.preg-match]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /home/cyb10000/public_html/modules/mod_swmenufree/functions.php on line 1065 خود محتوی این خط هم اینه [align=left][align=left][align=left] // find operating system if (preg_match("win", $agent)) $bd['platform'] = "Windows"; elseif (preg_match("mac", $agent)) $bd['platform'] = "MacIntosh"; elseif (preg_match("linux", $agent)) $bd['platform'] = "Linux"; elseif (preg_match("OS/2", $agent)) $bd['platform'] = "OS/2"; elseif (preg_match("BeOS", $agent)) $bd['platform'] = "BeOS";[/align][/align][/align] فکر میکنم چون تابع به روز شده باید آرگومان ها هم نوعشون به روز بشه. پیشنهادی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام اولین آرگومنت میبایست بین دو کاراکتر اسلش قرار بگیره . لینک زیر را ببینید http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2222196 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در بهمن 91 خیلی ممنون. با راهنمایی درست و کامل شما اوکی شد. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر