behroz7 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان روز بخیر یه سوال دارم کسی میدونه توی جوملا 2.5 چطور میشه کاری کرد که مطالب در صفحه اصلی طوری قرار بگیره که هرموقع مطلب جدید زدم بیاد اولین مطلب و اگر دوباره مطلب زدم مطلب قبلی بره پائین و مطلب جدید اولین مطلب بشه . هرچی گشتم نتونستم درستش کنم نمیدونم مشکل از کجاست توی 1.5 راحت بود خودش خودکار میومد الان که 2.5 نصب کردم اول مطلب قدیمی اولین مطلبه هرچی جدید میزنم میره زیر اون مطلب . ممنون میشم کمکم کنید. :002: 1 واکنش ها : phoenix نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام در تنظیمات منوی موردنظرتون قسمت مرتب سازی مقالات و سایر گزینه ها را تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در بهمن 91 سلام آقا مصطفی دستت درد نکنه از راهنماییت اما چطور میشه کاری کرد که ترتیب مجموعه ها توی چینش مطالب اثر نزاره؟ آخه الان مطلب جدید که میزنم مثلا : مجموعش 3 هست اگر مطلب آخری که زده بودم مجموعش 2 باشه میره زیر اون میخوام هرچی جدید زدم بیاد بالا ببخشیدا ممنونم از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خواهش میکنم در همون تنظیمات منو ، گزینه ترتیب مجموعه ها را روی بدون مرتب سازی قرار بدید تا از چینش مجموعه ها صرفنظر گردد مرتب سازی موردنظرتون رو در فیلد ترتیب مقالات تعیین کنید و همچنین گزینه "استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی" را هم بر حسب نظرتون تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shedayat 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام. منم خیلی وقته که همچین سوالی برام پیش اومده بود. ولی "تنظیم منو" رو پیدا نکردم. اگه میشه لطفا آدرس دقیق تر بدید. اگه اسکرین شات بزارید که عالی می شه. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 91 سلام در سایت جومینا کتاب آموزش جوملا 2.5 هست برای دانلود خیلی هم کامل و جامع هستش مطالعه کنید جواب سئوالتون رو میگیرید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shedayat 1 ارسال شده در اسفند 91 من اون کتاب رو حدود یک ماه پیش خوندم. یعنی باید برای گرفتن این جوابم کل کتاب رو دوباره بخونم. هیچ جور نمی شه اینجا جوابم رو بدید؟ 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دوست عزیز نیازی به خوند کل کتاب نسیت برید بخش منو و بخش تنضیماتش رو بخونید /. برا این میگیم کتاب رو بخونید چون کتاب همه جوانب رو در نظر گرفته و با خوندنش دیگه مشکل پی نخواهد امد و شما در این امر مهارت پیدا خواهید کرد یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shedayat 1 ارسال شده در اسفند 91 مثل اینکه یه بار دیگه باید برم اون کتاب رو بخونم. آخه یه بار خونده دارم. ایندفعه باید عمقی بخونم با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shedayat 1 ارسال شده در اسفند 91 سلام دوباره. کتاب رو هم قسمت منوهاش رو دیدم، ولی چیز خاصی نوشته نبود. بگذریم، خودم پیداش کردم. مسیرش اینه اگه اشتباه نکنم: منوها-مدیریت منو- منوی اصلی- صفحه ی اصلی قسمت تنظیماتش رو طبق چیزایی که دوستمون گفته بود مرتب کردم. ولی همچنان پست ها رو نشون نمی ده. فقط مطالب ویژه شده رو تو صفحه ی اصلی نشون می ده. شاید من اشتباه می کنم، که صد در صد همینطوره ممنون از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام اگر نوع منوی صفحه اصلیتون نمایش مطالب ویژه شده باشه ، خب این منو فقط توان نمایش مطالبی رو داره که ویژه شده باشند اگر مطلبی در منو نمایش داده نمیشه ، مطلب را ویژه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shedayat 1 ارسال شده در اسفند 91 دستتون درد نکنه. درست شد. فقط نمی شه کاری کرد که مثل متن نوشته هم تا قبل ادامه مطلب تو صفحه ی اول نشون داده بشه (مثل وبلاگ ها) ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بله این مورد هم امکانپذیر میباشد کافیست که مقدار فیلد "مطالب اول با عرض کامل صفحه" را روی صفر قرار بدید و تعداد مطالب مورد نظرتون رو در فیلد "مقدمه مطالب" وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در اسفند 91 با سلام بله این مورد هم امکانپذیر میباشد کافیست که مقدار فیلد "مطالب اول با عرض کامل صفحه" را روی صفر قرار بدید و تعداد مطالب مورد نظرتون رو در فیلد "مقدمه مطالب" وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق آقای صفرعلی من مطلب آخری که اینجا زدمو منظورم شما نبودی ما مخلص شمائیم اخوی شما تا الان خیلی به ما لطف کردی. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر