chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 سلام و خدا قوت بنده تو ویرایشگر مطالب هرکاری می کنم نمی تونم تصویر آپلود کنم وقتی خبر میزارم از دکمه پایین ویرایشگر که استفاده می کنم بعد از کلیک بر روی آپلود دیگه صفحه سفید میشه و آپلودی صورت نمی گیره ضمنا از ویرایشگر پیشفرض جوملا استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 سلام و خدا قوت بنده تو ویرایشگر مطالب هرکاری می کنم نمی تونم تصویر آپلود کنم وقتی خبر میزارم از دکمه پایین ویرایشگر که استفاده می کنم بعد از کلیک بر روی آپلود دیگه صفحه سفید میشه و آپلودی صورت نمی گیره ضمنا از ویرایشگر پیشفرض جوملا استفاده کردم سلامبا همه قالب ها این مشل هست؟ شاید مشکل از قالب باشه؟ شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید که نمایش پیامهای خطا رو فعال کنه و متن پیغام خطا رو اینجا قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر