chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 سلام چرا تو ویرایشگر دیفالت جوملام نوشته ها بصورت خیلی ریز تایپ میشن؟؟ شات رو می تونین ببینین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با توجه به تنظیم حالت نمایشی ادیتور میبایست تغییرات را در فایل css مربوط به آن حالت اعمال کرد بر اساس تصویری که شما قرار دادید از حالت ساده استفاده میکنید مسیر حالت ساده : media/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/simple/skins/default/content.css مسیر حالت توسعه یافته : media/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/default/content.css در هر دو مسیر در ابتدای فایل تگ body, td, pre قرار دارد که میتوانید تغییرات موردنظرتون رو اعمال کنید البته برای شما تغییر در مسیر حالت ساده کافیست . اون یکی مسیر رو هم در صورتی که مایل به استفادش بودید میتونید تغییرات بدید تغییر حالت ادیتور در تنظیمات پلاگین Editor - TinyMCE انجام میشود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در بهمن 91 آقا مصطفی بنده از حالت توسعه یافته به حالت ساده تغییرش دادم تو پلاگین هرکاری کردم تغییرات اعمال نشد میخواستم فونت نوشته سایزش درست شه باید چیکار کنم ؟ چی رو باید تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام مهم نیست که حتما" از حالت ساده استفاده کنید . میتونید از حالت توسعه یافته هم استفاده کنید و مطابق مسیر گفته شده انجام بدید من در پست قبلیم یه نکته رو فراموش کردم چون خودم از تم پیشفرض استفاده میکنم مسیر بعد از پوشه skin رو default اعلام کردم در حالی که شما باید به پوشه o2k7 برید و ادامه مسیر را دنبال کنید مسیر حالت ساده : media/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/simple/skins/o2k7/content.css مسیر حالت توسعه یافته : media/editors/tinymce/jscripts/tiny_mce/themes/advanced/skins/o2k7/content.css موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر