mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام لطفا این ویدئو را ببینید و در مورد ساخت همچین چیزی راهنمایی فرمایید http://www.imgiran.com/images/0bqhfbu1kpvkci828tw8.rar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام برای این حالت من افزونه ای این مدلی سراغ ندارم ولی میشه با جی کوئری چنین منویی را نوشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenavr 1 ارسال شده در بهمن 91 با سلام برای این حالت من افزونه ای این مدلی سراغ ندارم ولی میشه با جی کوئری چنین منویی را نوشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): خیلی کلی گفتی عزیز نمونه ای چیزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمتتون عرض کردم نمونه ای سراغ ندارم اینگونه منوها با جاوا یا جی کوئری نوشته میشن اگر نیاز دارید میتونید به دوستان افزونه نویسمون سفارش بدید تا براتون بنویسند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر