yasermeha 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خدمت همه دوستان . من دقیقا یه همچین چیزی میخوام برای سایتم درس کنم http://www.technologybartar.com/Drivers.aspx باید چیکار کنم؟ اینم بگم که میدونم asp هست ، میخوام تو سایت جوملام اینکارو بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام کار زیاد سختی نیست می تونی کدها رو از همین سایت برداری بعد با یه ماژول اچ تی ام ال دستی عین همین رو ایجاد کنی باید کمی با کدها اشنایی داشته باشی فقط نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasermeha 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام با تشکر از دفاعی عزیز. میشه خواهش کنم بیتشتر توضیح بدین . اگه میشه گام به گام بگید ، میخوام انجامش بدم. بازم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام توضیحش زیاده میشه شما با استفاده از امکانات خود فایرفاکس می تونید اینکار رو بکنید کافیه از سورس صفحه کدها رو بردارید بعد از برداشتن کدها باید کمی هم توش تغییرات بدید تا بتونید از اونها تو سایت خودتون استفاده کنید کدها اینا هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasermeha 0 ارسال شده در بهمن 91 باتشکر فراوان از استاد دفاعی... اونچیزی که میخواستم اومد تو سایتم ، تنهی یک مشکل هست که فک میکنم مشکلی اصلی هستش، و اونم اینکه که : وقتی سرچ رو میزنم عمل نمیکنه ، ینی هیچ اتفاقی نمی افته باید چیکار کنم واقعا ممنون میشم که حل کنید این مشکلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام خب دلیلش اینه که دکمه سرچ برای عمل کردن نیاز به کدهای جاوا داره برای اینکار شما باید کتابخانه جی کوئری را از سایت مرجعش دانلود کنید و اونو در تگ هد قالبتون معرفی کنید و الباقی کدها رو هم میتونید از سورس سایتی که لینک دادید ملاحظه کنید البته کدهای جاوا هم در تگ هد قرار دارند و هم در تگ بادی تقریبا" قبل از کدی که آقای دفاعی گفتند اونایی که در تگ هد قرار دارند که تکلیفشون مشخصه میتونید ذر تگ هد قالبتون قرار بدید و اونی هم که در تگ بادی قرار داره ابتدای کدهای پست شماره 4 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر