asemanmgh64 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام به دوستان وقتی منوی بلندی روی صفحه باز است، هنگام تعویض عکس های فلش، منو زیر ماژول فلش میره و دیده نمیشه وقتی منوی بانک طرح/ولادتها بازه ، فلش میاد روی منو entezarcc.ir خیلی پیچیده شد، ببخشید ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام من الان با فایرفاکس و کروم دیدم درست بود یعنی منو روی فلش میاد نه زیرش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asemanmgh64 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من الان با فایرفاکس و کروم دیدم درست بود یعنی منو روی فلش میاد نه زیرش ممنون که جواب دادینمن الان با فایر فاکس 18 تست کردم درست بود با کروم 24 تست کردم، وقتی فلش تغییر میکنه و عکسش عوض میشه، میاد روی منو توی ie هم که منو کلا زیر میمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 تو کردم 26 من دیدم هیچ مشکلی نداشت تو Ie هم که خب مثل همیشه مشکل هست باید براش دستور شرطی بنویسی تو کدوم نسخه ها مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asemanmgh64 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من کروم 24 دارم و مشکل داره، قطعا نسخه های پایینتر هم مشکل داره فایر فاکس رو تازه گرفتم که مشکل نداره این خوب نیست که منوط به ورژن های بالا باشه دستور شرطی چطوریه ؟ متاسفانه اصلا کد نویسی بلد نیستمو نمیدونم کجای css باید بذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 دستور شرطی چطوریه ؟ با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر