a_askari 0 ارسال شده در بهمن 91 من یک هاست از ****** خریدم وقتی سایتم رو منتقل کردم دیدم توی بخش مدیریت به جای تمامی گزینه ها به جای معادل فارسی یا انگلیسی مثلا میاره" COM_LOGIN_JOOMLA_ADMINISTRATION_LOGINدوباره اومدم به جای آپلود کردن فایل های روی لوکال خود جولا 2.5.4 رو روی هاست ****** نصب کنم دیدم اونجا هم به جای همه گزینه ها مثلا به جای next نوشتهjnext و ال آخر باز نصب رو ادامه دادم دیدم توی مرحله بعد توی گزینه هایش نوشته که قسمتINSTL_PARSE_INI_FILE_AVAILABLEجلوش نوشته JNO والی اخربا پشتیبان فنی سایت تماس گرفتم گفت مسائل کد نویسی و cms به ما مربوط نیست حالا من چی کار کنم تو رو خدا یه راه حل بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 سلام قسمت زبان جوملا رو دوباره بریز از جوملا ترجمه جومینا استفاده کن جوملا رو به نسخه جدید آپدیت کن شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام قسمت زبان جوملا رو دوباره بریز از جوملا ترجمه جومینا استفاده کن جوملا رو به نسخه جدید آپدیت کن شاد باشید :002: ممنون از پاسختون جوملای من نسخه اصلش مال جومینا 2.5.4 بود که الان آپدیتش کردم شده 2.5.8 در ضمن زبان رو هم دوباره ریختم ولی حل نشد آدرس سایتم اینهhttp://www.noorgostar.net/administrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 91 سلام با یک قالب دیگه برای مدیریت امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a_askari 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام با یک قالب دیگه برای مدیریت امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست قالب مدیریت رو هم عوض کردم فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام عمل ارتقاء رو درست انجام دادید؟ دوباره بسته 2.5.8 رو یکبار دیگه روی پوشه های جوملاتون اکسترکت کنید ضمنا ادرسی که دادید اشتباست هم سایت و هم مدیریت این شکلیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirah1362 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من هم در سایت ****** مشکلی دارم من تو قسمتی که اطلاعات دیتا بیس رو میدم میگه نمیتونه وصل شه به دیتا بیس لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 92 شما باید هاستی منطبق با سی ام اس جوملا تهیه کنید در ضمن جوملا هایی که ورژن آن ها زیر 2.5.14 است دارای حفره امنیتی خطرناکی است پس حتما جوملاتون رو به 2.5.14 آپدیت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من هم در سایت ****** مشکلی دارم من تو قسمتی که اطلاعات دیتا بیس رو میدم میگه نمیتونه وصل شه به دیتا بیس لطفا راهنماییم کنید درود بر شما ممکن است اطلاعات را اشتباه وارد می کنید تا به حال روی هاست جوملا نصب کردید؟ مطمئن هستید مشکل از شرکت گفته شده است؟ چون مربوط به اتصال php به دیتابیس است نباید مشکلی باشه! اطلاعات را بررسی و دوباره وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر