mr.reza 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام خسته نباشید . ماژول گارانتی رو من دانلود کردم و بر روی جوملا 2.5 در تاریخ مشکل داره هرکس توان برطرف کردن این مشکل این ماژول رو داره من هزینش رو خدمتش تقدیم می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در بهمن 91 سلام میشه واضحتر بیان کنید مشکلتونو ؟ یعنی چی تو تاریخ مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.reza 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام میشه واضحتر بیان کنید مشکلتونو ؟ یعنی چی تو تاریخ مشکل داره؟ بله دوست عزیزم ، در تاریخ مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از توضیحات صریح و واضحتون خوب یه دمویی عکسی چیزی بزار ما این مشکلو درکش کنیم آخه عزیز یا کامپوننتو پ خ کن بررسی شه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.reza 0 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از توضیحات صریح و واضحتون خوب یه دمویی عکسی چیزی بزار ما این مشکلو درکش کنیم آخه عزیز یا کامپوننتو پ خ کن بررسی شه یا حق عذرخواهم .تاریخ رو از توی کنترل پنل انتخاب می کنم ، هر روز که سریال محصول رو بررسی می کنم از تاریخ گارانتیش کم نمیشه http://forum.joomina.ir/thread-10240.html با اینکه تاریخ ثبت محصولات متفاوت است و چند روز هم از ثبت گذشته اما برای همه مدت زمان باقی مانده را 360 روز نمایش می دهد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در بهمن 91 شما این راه حل رو تست کردید؟ جهت رفع مشکل عدد و حروف با هم فایل پی اچ پی ماِژول را باز نمایید در خط 26 نوشته کد: $query = "SELECT * FROM #__garanty WHERE serial ="; $query .= $check; $query .= ";"; جایگذاری بشه به خط زیر کد: $query = "SELECT * FROM #__garanty WHERE serial ='"; $query .= $check; $query .= "'"; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.reza 0 ارسال شده در بهمن 91 شما این راه حل رو تست کردید؟ جهت رفع مشکل عدد و حروف با هم فایل پی اچ پی ماِژول را باز نمایید در خط 26 نوشته کد: $query = "SELECT * FROM #__garanty WHERE serial ="; $query .= $check; $query .= ";"; جایگذاری بشه به خط زیر کد: $query = "SELECT * FROM #__garanty WHERE serial ='"; $query .= $check; $query .= "'"; قبلا 360 روز رو نشون میداد . الان این متن رو نشون میدهشماره سریال وارد شده مربوط به کالاهای این شرکت نمیباشد . لطفا از اصل بودن محصول خود اطمینان حاصل بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.reza 0 ارسال شده در بهمن 91 دوستان لطفا یکی کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 91 با سلام با من تماس بگیرید براتون درستش می کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shobeir 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خدمت دوستان آیا کسی مشکل ماژول گارانتی رو حل کرده ؟ وقتی سریال عددی باشه مشکلی نداره ولی به محض اینکه یک کاراکتر انگلیسی وارد سریال بشه دیگه نمیشناسه و پیغام (شماره سریال وارد شده مربوط به کالاهای این شرکت نمیباشد . لطفا از اصل بودن محصول خود اطمینان حاصل فرمایید.) میده آیا دوستان راه حلی برای این مشکل دارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر