M K 2 3 ارسال شده در دی 91 با سلام خدمت همه کاربران و مدیران عزیز راستش ما یک سایت خبری داریم که بسیار سنگین شده و خیلی کار برای افزایش سرعتش کردیم اما متاسفانه آثار سوئی روی سایت داشت. آیا دوستان راه حل مناسب و تست شده ای دارید که بتونیم سرعت بارگزاری سایت رو افزایش یدیم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز بهترین افزونه برای اینکار jbetolo می باشد که از لینک زیر می تونی دانلودش کنی لینک موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام آموزش زیر رو بخونید http://forum.joomina.ir/thread-10925.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز بهترین افزونه برای اینکار jbetolo می باشد که از لینک زیر می تونی دانلودش کنی لینک موفق باشی سلام از این افزونه استفاده کردیم اما متاسفانه کل عکسها رو غیر فعال میکنه و قالب رو بهم میریزه. سپاس از توجه شما . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز من به سایت شما رفتم خیلی راحت وخوب نسبت به مطالبی که در آن گذاشته اید لود میشه اما برای سرعت بیشتر لود شدن می توانیدلینک آموزشی را که آقای محمد حسین میری داده اند را مطالعه کنید مطمئنا موثر می باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم سرعت سایت خوب شد ولی خطا میده آیا کامپوننت دیگه ای هم هستش که تست شده باشه و سرعت سایت بالا رفته باش؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dietsobhani 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم سرعت سایت خوب شد ولی خطا میده آیا کامپوننت دیگه ای هم هستش که تست شده باشه و سرعت سایت بالا رفته باش؟ با تشکر سلام یکی از فشرده سازهای مناسب rockbooster است خوبی این فشرده ساز این است که با هر قسمتی تداخل داشت می توانید آن قسمت را غیر فعال نمایید . jotcache یکی از بهترین افزونهای کش سایت است اما متاسفانه کار با ان کمی دشوارتر تر است بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر