morteza_b68 1 ارسال شده در دی 91 با سلام واقعا نمی دونم چی شد یهو دیدم که سایتم به غیر از صفحه اول هیچ صفحه ای ازش باز نمی شه باید چه کنم www.barghetehran.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام تنظبمات سئو جوملا و htaccess می باشد شما سئو جوملا رو غیر فعال یا فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کنید دقت کنید که نقطه رو باید پست حروف قرار دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza_b68 1 ارسال شده در دی 91 خیلی ممنون من تو قسمت سئو mod_rewrite رو علامت زده بودم میشه یه توزیح بدید چرا این طور شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام وقتی شما mod_rewrite رو فعال کنید باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کنید تا سئو جوملا انجام بشه اگر فعال کنید جوملا index.php را از تمام صفحات بر میداره ولی تا تغیرات htaccess. رو انجام ندید لینک ها تغیر نمی کنند بهتره که سئو رو فعال کنید و htaccess. هم انجام بدید تا لینک های صفحات تون sef بشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza_b68 1 ارسال شده در دی 91 خیلی ممنون درست شد حالا فهمیدم قصه چیه یا علی حالا دوست عزیز من که این کارو کردم یهمشکل پیش اومد گوگل صفحات منو با با اون آدرس ایندکس کرده بود رفتم یه سایت مپ جدید ساختم دادم به گوگل ول سرچ که می کنم باز همون قبلیا میاد مشکل چیه ؟ صبر کنم خودش درست میشه؟ حالا دوست عزیز من که این کارو کردم یهمشکل پیش اومد گوگل صفحات منو با با اون آدرس ایندکس کرده بود رفتم یه سایت مپ جدید ساختم دادم به گوگل ول سرچ که می کنم باز همون قبلیا میاد مشکل چیه ؟ صبر کنم خودش درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام گوگل خودش جایگزین میکنه حتما باید نقشه سایت تون رو به گوگل بدید فقط باید نکات سئو رو رعایت کنید تحریم بودن ما هم می تونه دلیلی برای دیر شدن این موضوع باشه از افزونه های سئو مثل acesef استفاده کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر