hamed98 2 ارسال شده در دی 91 با سلام هر کاربری که وارد سایت می شود و خارج می شود از قسمت گروه های کاربری خارج می شود به عبارتی زمانیکه وارد سایت می شود پیغام شما به این قسمت دسترسی ندارید ظاهر می شود و با مراجعه به قسمت مدیریت کاربران متوجه شدم زیر قسمت " گروهها " چیزی نوشته نشده در حالی که قبلا برای همین کاربر نوشته شده بود " ثبت نام شده " حتی این مشکل برای یوزر مدیریت هم بوجود آمده بود لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام از افزونه های امنیتی استفاده میکنید ؟ اخیرا" افزونه ای نصب یا حذف نکردید ؟ اگر نه ، در اینصورت پیشنهاد میکنم آخرین بک آپ دیتابیس را بازگردانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 افزونه RSFirewall! را نصب کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام از طریق مدیریت افزونه ها در سربرگ مدیریت اجزای این افزونه را منتشرنشده کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 فکر میکنم قبل از نصب این افزونه همین مشکل وجود داشت . من بک آپ دیتابیس را ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام جوملا تون رو از کجا دانلود کردید؟ دقیقا یادتون نمیاد بعد از نصب چه افزونه یا چه تغیراتی اینجوری شده؟ مدیریت هاست می تونه آخرین بک آپ رو برگردونه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 چون دارم تازه سایتو راه اندازی می کنم و تعداد زیادی افزونه نصب و حذف کردم . البته 2500 کاربر را از نیوک به جوملا آوردم . از سایت جومینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در دی 91 افزونه RSFirewall! را پاک کردم ولی مشکل حل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام افزونه امنیتی رو بطور کامل با تمام جزئیاتش حذف کردید!؟ دیتابیس رو یکبار repair کنید ادمین سرورتون بک آپ مربوط به قبلی از بروز مشکل رو ندارند!؟ اگر خیر، باید تک تک افزونه ها رو بررسی کنید (با غیر فعال کردن) [از پلاگین ها شروع کنید] موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر