seminoo 5 ارسال شده در دی 91 یه قالب جدید درست کردم تو localhost بودن مشکل نصب شد حالا میخوام رو هاست بارگذاریش کنم ارور میده JFolder::create: Path not in open_basedir pathsچی هست چکارش کنم ؟ ;P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-18576.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 من همه اون کارها رو انجام دادم همه چی اوکی شد ولی پیغام این شد و بازم قالب نصب نشد JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 91 من همه اون کارها رو انجام دادم همه چی اوکی شد ولی پیغام این شد و بازم قالب نصب نشد JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination دوست عزیز لطفاً بفرمایید که وقتی در جوملا وارد منوی "سایت" سپس " اطلاعات سیستم" و سپس " مجوز های پوشه" می شوید روبروی تمام آیتم ها با گزینه " قابل ویرایش " یا Writable نوشته شده یا نه؟. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 من همه اون کارها رو انجام دادم همه چی اوکی شد ولی پیغام این شد و بازم قالب نصب نشد JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination دوست عزیز لطفاً بفرمایید که وقتی در جوملا وارد منوی "سایت" سپس " اطلاعات سیستم" و سپس " مجوز های پوشه" می شوید روبروی تمام آیتم ها با گزینه " قابل ویرایش " یا Writable نوشته شده یا نه؟. بله همشون قابل ویرایش نوشته شده ولی بازم موقع نصب پیغام زیر رو میده JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination این خط رو تو folder.php حذف کردم درست شد $obd = ini_get('open_basedir'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در دی 91 من همه اون کارها رو انجام دادم همه چی اوکی شد ولی پیغام این شد و بازم قالب نصب نشد JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination دوست عزیز لطفاً بفرمایید که وقتی در جوملا وارد منوی "سایت" سپس " اطلاعات سیستم" و سپس " مجوز های پوشه" می شوید روبروی تمام آیتم ها با گزینه " قابل ویرایش " یا Writable نوشته شده یا نه؟. بله همشون قابل ویرایش نوشته شده ولی بازم موقع نصب پیغام زیر رو میده JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination این خط رو تو folder.php حذف کردم درست شد $obd = ini_get('open_basedir'); من این مشکل رو چند بار توی هاست هام داشتم توی یکی از فولدر های هاست یه فایلی هست به نام phoh.ini بازش که بکنی توی یکی از خط هاش نوشته open_basedir:on کافیه off کنیش درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان لینک زیر رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-6458-post-98515.html#pid98515 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 91 این خط رو تو folder.php حذف کردم درست شد $obd = ini_get('open_basedir'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر