seminoo 5 ارسال شده در دی 91 سلام جوملا رو روی سیستم نصب کردم و دیتابیش sql رو از هاست export کردم و import کردم روی sql سیستم به محض اینکه همه فایل های جوملا رو ازروت هاست کپی میکنم بر روی روت سیستم و صفحه رو باز میکنم این پیغام زیر رو میده کسی میدونه مربوط به چی میشه ؟ فایل configuration.php رو هم اصلاح کردم ولی باز پیغام زیر رو میده .!! Server error! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script. If you think this is a server error, please contact the webmaster. Error 500 localhost 01/05/13 16:39:08 Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5 کسی نبود جواب من رو بده ؟ سلام جوملا رو روی سیستم نصب کردم و دیتابیش sql رو از هاست export کردم و import کردم روی sql سیستم به محض اینکه همه فایل های جوملا رو ازروت هاست کپی میکنم بر روی روت سیستم و صفحه رو باز میکنم این پیغام زیر رو میده کسی میدونه مربوط به چی میشه ؟ فایل configuration.php رو هم اصلاح کردم ولی باز پیغام زیر رو میده .!! Server error! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there was an error in a CGI script. If you think this is a server error' date=' please contact the webmaster. Error 500 localhost 01/05/13 16:39:08 Apache/2.2.8 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8g mod_autoindex_color PHP/5.2.5 کسی نبود جواب من رو بده ؟ بازم ممنون درستش کردم خودم یه خورده عجولم و زود سوال میکنم ;P نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر