jansakht 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان. من از جوملا 2.5 استفاده میکنم و از کامپوننت و فروشگاه ساز جوم شاپینگ.به این صورت که اگه کسی پرداخت رو انچام داد بتونه فایل رو دانلود کنه.همه مراحل پرداخت انجام میشه و دوباره زمانی که برمیگرده تو سایت فقط پیغام تشکر و تائید پرداخت میاد و لینک فایل رو به مشتری نمیده.تنظیم خاصی داره ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه چیکار کنم؟ ممنون میشم دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام لینک یا فایل پیوست به ایمیل ارسال هم نمیشه؟ چک کنید به ایمیل میره یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jansakht 0 ارسال شده در دی 91 نه متاسفانه.چک کردم.حالت پرداخت رو هم گذاشتم رو complete ولی هر حالتی که میزارم همین پیغام رو میدهhttp://forum.joomina.ir/images/smilies/sad.gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jansakht 0 ارسال شده در دی 91 هیچکی نیست کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز برای فروش فایل میتوانید از jdownload و پلاگین پرداخت استفاده نمایید. هم با 1.5.25 و 2.5 کار می کند. البته من تازه با جومشاپینگ دارم کار میکنم شاید با این افزونه هم امکان پذیر باشد. ایام به کام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در بهمن 91 من هم لازم دارم . اگر با جوم شاپ بشه خوبه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود جومشاپ را تست کردم و فایل پس از پرداخت به همراه فاکتور ایمیل شد و دانلود کردم. اما محدودیت برای دانلود ندارد !!! اما Jdownload میتوانید بگویید بعد از پرداخت چند بار دانلود کند و چند روز !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azizkhany 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام من هم یه همچین مشکلی دارم یقینا یه جایی از کارم ایراد داره چون بعد از اتمام خرید این پیام رو می ده: "عدم توانایی در نصب عملگرهای تابع ایمیل" من پیام بالا رو هم جستجو کردم ولی چیزی که مشکل رو حل کنه دستگیرم نشد. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام هاست شما از تابع ایمیل پشتیبانی میکنه؟ وقتی کاربری ثبت نام میکنه ایمیل بدون خطا براش ارسال میشه یا فقط تو جوم شاپینگ این مشکل است؟ تنظیمات ایمیل رو انجام دهید و مدیر هاست تون رو در جریان بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azizkhany 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام هاست شما از تابع ایمیل پشتیبانی میکنه؟ وقتی کاربری ثبت نام میکنه ایمیل بدون خطا براش ارسال میشه یا فقط تو جوم شاپینگ این مشکل است؟ تنظیمات ایمیل رو انجام دهید و مدیر هاست تون رو در جریان بگذارید من هم تصور می کنم مشکل از هاست باشه چون روی یک هاست دیگه مشکلی نداشتم اما پشتیبانی هاست گفت که بیشتر توضیح بده من دقیقا چه کنم؟ می شه بفرمایید که بهش چی بگم ؟ یعنی اقای پشتیبان باید چه کند؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 بگید جوملا نمی تونه ایمیل ارسال کنه هاست از ایمیل پشتبانی نمیکنه ارور رو هم بهشون نشون بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر