مجید1400 0 ارسال شده در دی 91 سلام چند تا سوال در مورد Acesef دارم 1- فایل htaccess.به این صورت است و تنظیمات کلی سایتم در بخش Seo همه اش روی بله است با وجود این ها وقتی وارد Acesefمیشوم ارور زیر را نمایش می دهد: فایل htaccess مشکل دارد توجه لطفا متن ابزار مورد نیاز را مطالعه فرمایید این را هم بگم سرچ کردم اون هم از نوع پیشرفته اش . 13صفحه بود عین 13صفحه را مورد مطالعه قرار دادم و کارهایی که دوستان گفتم انجام دادم ولی باز هم این ارور را نمایش میدهد 2-از وقتی Acesef را نصب کردم title سایتم دو تا شد یعنی اول به این صورت بود(جبهه ولایت) بعد به این صورت شد(جبهه ولایت-جبهه ولایت) چه کار کنم که برداشته شود و آیا اصلا برداشتن ش خوب است؟(این مطلب را هم سرچ کردم) 3- در رابطه با تب آدرس ها: آدرس های تکراری----->باید حذف بشوند؟ آدرس خطا404---->باید به تک تک آدرس ها لینک صفحه ای که می خواهیم برود را بدهیم؟ sefلینک ها ------> با این آدرس ها باید چه برخوردی کرد؟ 4-تنظیمات Acesef باید به صورت پیشفرض باشد یا باید تغییراتی را انجام بدهیم؟ آدرس سایت:http://noorbasirat.bdk.ir/ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر