moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام یک ماژول از نوع منو ایجاد کردم و در بالای سایت قرار دادم.موارد مربوط به نمایش زیر منو هم تنظیم شده.ولی زیر منو نمایش داده نمیشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه باید گزینه نمایش زیر منوها را در تنظیمات ماژول روی بلی تنظیم کنید دوم اینکه شاید قالب تون مشکل داشته باشه برای اینکه دوستان دیگر کمک تون کنند دمو سایت تون هم بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضوان 0 ارسال شده در دی 91 سلام اول اینکه باید گزینه نمایش زیر منوها را در تنظیمات ماژول روی بلی تنظیم کنید دوم اینکه شاید قالب تون مشکل داشته باشه برای اینکه دوستان دیگر کمک تون کنند دمو سایت تون هم بدید بدرود سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم نمایش زیرمنو رو هم روی بلی قرار دادم.اما با اینکار یدفه کل زیر منوها زیر گزینه منو نمایش داده میشه اما من میخوام فقط وقتی میرم روی منو زیر منوهاش نمایش داده بشه . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در دی 91 باسلام این خاصیت مربوط به قالب می باشد، اگر قالب شما این خاصیت را نداشته باشد باید بهش اضافه کنید یا از ماژول منوی آبشاری که در جومینا موجود هست استفاده کنید یکم سرچ بزنید پیدا میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر