mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 با سلام من تنها میتونم دو مطلب ویژه شده در سایتم(صفحه اصلی) به نمایش بذارم در صورتی که در قسمت مدیریت مطالب،تعداد بیشتری رو در حالت "ویژه شده" میذارم ولی با این حال بیشتر از دو مطلب در صفحه اصلی به نمایش در نمیاد!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام همون تنظیمات رو در منو اصلی » فهرست اصلی (خانه) تنظیم کنید وقتی وارد تنظیمات اصلی فهرست اصلی شوید می توانید در سمت چپ تنظیمات خود را انجام دهید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در دی 91 متاسفانه متوجه پاسختون نشدم...... منظورتون از "خانه" صفحه کنترله؟ و منظورتون از "تنظیمات اصلی" تنظیمات کلیه؟ بذارید یک کم توضیح بدم شاید کمک کنه: من دارم با جوملا 2.5.8 که به تازگی از جومینا دانلود کردم کار میکنم با سرور مجازی.حالا وقتی مطلبی رو میخوام به صورت "ویژه شده" بذارم تا در صفحه اصلی به نمایش در بیاد، بیشتر از دو تا نمیشه و کلا مطالبی که خود این سایت پیش فرض به صورت "ویژه شده" گذاشته نسبت به مطالب من در اولویته. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 منوها » فهرست اصلی » وارد تنظیمات منوی " صفحه اصلی " شوید سمت چپ تنظیمات خود را انجام دهید : تنظیم حالت نمایش مطالب # مطالب اول با عرض کامل صفحه # مقدمه مطالب # ستون ها # لینک ها ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه ترتیب مجموعه ها ترتیب مقالات استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی ناوبری صفحات نتایج ناوبری صفحه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
freemagic 0 ارسال شده در دی 91 ببخشید مشکل من برعکس مشکل ایشون هست من میخوام در صفحه اول به عنوان پیش فرض همه مطالب نشون داده بشه (نه فقط مطالب ویژه شده) یعنی هر مطلبی رو که ارسال می کنم در صفحه اول نشون بده (بدون اینکه ویژه بشه) من از کجا باید تغییرات رو ایجاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام در صفحه اول فقط باید مطالب ویژه شده باشه چون در صفحه اصلی نوع منو آن مطالب ویژه شده است منو های دیگری هم هستند مثل " بلاگ مجموعه " که مطالب یک مجموعه رو نمایش می دهند(مجموعه رو می تونید انتخاب کنید) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر