Mrhossein 4 ارسال شده در دی 91 سلام. من توسط akeeba یک بسته نصبی آماده کردم و فایلش رو توسط Akeeba eXtract Wizard از حالت فشرده خارج و به zip تبدیل کردم بعد همون بسته رو روی لوکال نصب کردن تا مطمئن بشم کار میکنه. بعدشم به هاست اصلی منتقل کردم. حالا وقتی به آدرس میرم تا بسته رو نصب کنم سرور هاست پیغام 404 میده. امتحان کردم قبل از آپلود این آدرس هیچ مشکلی نداشت. خودتون میتونید ببینید : saffat.qsaffat.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در دی 91 شما برای این آدرسی که نوشتید ساب دامین ایجاد کردید؟!!! وقتی اون خطا رو نمایش میده لطفا به آدرس سایتتون نگاهی بندازید!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در دی 91 شما برای این آدرسی که نوشتید ساب دامین ایجاد کردید؟!!! وقتی اون خطا رو نمایش میده لطفا به آدرس سایتتون نگاهی بندازید!!! یا علی سلام. خیلی ممنون اما من دقیقا متوجه نشدم مشکل کجاست. بله من خود بسته آسان نصب جومینا رو قبلا روی ساب دامین نصب کردم و استفاده کردم. حالا هم قصد داشتم به صورت آزمایشی سایتی که روی لوکال نصب کردم رو منتقل کنم و با سرور تست کنم. طبیعی هست که سایت تست رو نمیتونم روی دامنه اصلی بارگذاری کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام در تنظیمات آکیبا نوع فرمت را روی zip قرار دهید و مجدد بک آپ گرفته و بک آپ جدید رو منتقل کنید به هاست و نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر