alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام [align=right]دوستان عزیز ابتدا تاکید کنم که مشکل من در بخش کاربری نیست بلکه در بخش مدیریت و در قسمت مدیریت مطالبم در حالت نرمال باید آخرین مطلب مربوط به یک مجموعه در بالاترین نقطه بعنوان جدیدترین مطلب این مجموعه قرار گیرد و بالطبع دارای بزرگترین شناسه هم هست اما من مطالب یک مجموعه را بطور پراکنده در اختیار دارم مثلا آخرین مطلب در وسط مطالب قرار دارد و به همین ترتیب با سپاس[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام این مورد مربوط به مرتب سازی پیشفرض هسته میباشد که بر اساس نام مطالب صورت میگیره شما کافیه روی عنوان هر ستون کلیک کنید تا مرتب سازی بر اون اساس نمایش داده بشه اگر برای بار دوم روی همان ستون کلیک کنید انتخاب بصورت معکوس انجام میشه در هر صورت اینکار را بصورت موقت میتونید انجام بدید . چون اگر از ادمین خارج شوید دوباره روز از نو روزی از نو ... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 یعنی هیچ راهی وجود نداره که مانند جوملا1.5 ، آخرین مطلب در بالاترین موقعیت باشه که برای ویرایش مطالب در زمان صرفه جویی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام راه که داره و عرض هم کردم باید در کدهای هسته تغییرات ایجاد بشه حالا بر هر اساسی که شما منظورتونه . نام مجموعه یا شناسه یا ... البته در جوملا 1.5 پیشفرض بر اساس نام بخش میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر