hamedzzz 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام من تازه واردم کمکم کنین من از لوکال هاست نمیتونم سی پنل رو بالا بیارم لطفا توضیح بدین این فایلش کجا هست اصلا؟ من صفحه اصلی رو میتونم بالا بیارم ولی نمی تونم سی پنل رو بالا بیارم .توی آموزش کتاب جومینا گفته بود اینجوری باید استفاده بشه : localhost/site/cpanel این روش آدرس دهی درسته؟ و این که آیا بعد از سی پنل نباید پسوند فایل رو نوشت؟ ممنمون میشم اگه کمکم کنین [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام اون یک مثال است در لوکال سی پنلی وجود ندارد در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedzzz 0 ارسال شده در آذر 91 سلام اون یک مثال است در لوکال سی پنلی وجود ندارد در پناه ایزد ببخشید من میخوام اول سایتم رو روی لوکال تست کنم بعد ببرم روی خط.حال اگه تمام مراحل ساخت سایت رو روی لوکال انجام بدم و تست کنم،و بعد تمام مطالب رو روی هاست آپلود کنم و اون موقع تنظیمات سی پنل رو انجام بدم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 91 با سلام نه مشکلی انچنانی وجود نخواهد داشت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر ، میتونید انتقال رو بر احتی انجام دهید (جهت انتقال از افزونه آکیبا استفاده کنید راحت تر هستید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر