n.hesam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من امروز بعد از تقریبا یه روز وارد سایتم شدم که یهو با این ارور مواجه شدم مشکل از چیه؟ Unknown table engine 'InnoDB' SQL=INSERT INTO `c0ubn_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('f88fb7168e939c6896ccb9706e0155b4', 0, '1355501239') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 سلام برید phpmyadmin و تو پایگاه داده سایتتون همه ی جداول رو انتخاب کنید و از یه داپ داون لیستی که روبروی گزینه Check All / Uncheck All / Check tables having overhead هست گزینه ی Repair table و Optimize table رو انتخاب کنید نتیجه رو اطلاع بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام برید phpmyadmin و تو پایگاه داده سایتتون همه ی جداول رو انتخاب کنید و از یه داپ داون لیستی که روبروی گزینه Check All / Uncheck All / Check tables having overhead هست گزینه ی Repair table و Optimize table رو انتخاب کنید نتیجه رو اطلاع بدین ممنون.این کارو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد وقتی زدم تو یه بخش هایی ارور می نویسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 معلومه ارور داره اطلاعات هاستتون رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم خب دوست من اون ارور درست شد سایتت اومد بالا ولی باز یه خطاهایی داره، تو مدیریت یه بار لاگین کن و بعد خروج رو بزن ببین درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر