sorooshazad 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من برای اولین بار میخواستم جوملا 2.5 رو روی لوکال نصب کنم اما بعد از وارد کردن مشخصات دیتا بیس برای لوکال وقتی ادامه رو میزنم دیگه گیر میکنه . مشگل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 اطلاعات نام دیتا بیس و یوزر دیتا بیس رو کامل باید وارد کنید (یعنی پسوند های هاستتون هم باید بزارید ) مثل لوکال نیس که فقط نام دیتا بیس رو بزارید رمز یوزر دیتا بیستون رو هم حتما وارد کنیذ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorooshazad 0 ارسال شده در آذر 91 من روی لکال میخوام نصب کنم ولی دقیقا بعد از اون مرحله به مرحله بعدی نمیره گیر میکنه اینطوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام از ومپ سرور نسخه 2 اون استفاده کنید. اگه از همین نسخه استفاده میکنید یکبار کامل حذف و دوباره نصب کنید. چون با دیتابیس برقرار کندی دارد احتمالا گیر میکنه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorooshazad 0 ارسال شده در آذر 91 از کجا بگیرمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خدمت شما: http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر