alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 [align=justify] با سلام و احترام [/align][align=right]دوستان عزیز با سلام و احترام [/align][align=right] من هروقت میخواهم مطلب، منو و یا مجموعه و پلاگینی را باز کنم و آنرا ادیت کنم علامت قفل در کنار آن نمایش داده میشود و باز نمی شود البته کلید چک کلی را هم زده ام و باز هم امکان ورود به آنها را ندارم[/align][align=right]علت چیست[/align][align=right]با سپاس[/align] من هروقت میخواهم مطلب، منو و یا مجموعه و پلاگینی را باز کنم و آنرا ادیت کنم علامت قفل در کنار آن نمایش داده میشود و باز نمی شود البته کلید چک کلی را هم زده ام و باز هم امکان ورود به آنها را ندارم[/align][align=right]علت چیست[/align][align=right] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 روی خود آیکون قفل کلیک کنید قفلش برداشته میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 دوستان من پلاگین امنیتی جومینا را نصب کرده بودم که با حذف آن مسئله حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر