mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 با سلام خدمت دستان گرامی من از کامپوننت و پلاگین زرین پال 1.5 برای پرداخت انلاین سایتم استفاده کردم و لینک بازگشت را برای بعد از پرداخت صفحه ثیت نام سایتم قرار دادم یعنی : http://www.unicloob.ir/index.php?option=com_user&view=register ولی بعد انجام انتقال وجه به صفحه ثبت نام بر نمی گرده و ارور زیر داده می شه و به صفحه ای با لینک زیر می ره خطایی که نمایش داده می شود می خواستم ببینم مشکل از چیه و برای رفعش چی کار میشه کرد البته می دونم افزونه 1.5 زرین پال امینیتی مشکل داره و بهتر بود از 2.5 استفاده می کردم ولی خوب برای یه سایت قدیمی می خواستم که تراکنش زیادی هم نداره فقط این لینک بازگشتش باید درست کار کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 آدرس بازگشت قرار ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 ادرس بازگشت رو حذف کردم ولی خوب مشکل از چیه من قبل هم با این افزونه کار کرده بودم این مشکل نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام یعنی فقط با این ادرس مشکل داره؟ شما ادرس sef شده رو قرار بدید ببینید بازم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 من قبلا هم برای جوملا 1.5 از افزونه زرین پالی که توی سایت خود زرین پال بود استفاده کردم (یه چیزی حدود یه سال و نیم پیش) و اون موقع اصلا این اشکال نبود ولی الان این مشکل ایجاد شده من از یکی از دوستان پرسیدم گفت این نسخه افزونه که الان توی سایت زرین پال هست اون نسخه یه سال پیش نیست و به دلیل مسائل ایمنی نسخه فعلی جایزگین قبلی شد که این نسخه هم مشکل لینک بازگشت رو داره کسی نمی تونه در مورد این مشکل کمکم کنه یا کسی افزونه قدیمی زرین پال رو نداره ؟؟ گفتم امنیتش زیاد مهم نیست برام من توی نت گشتم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 دوستان کسی افزونه زرین پال قدیمی رو توی ارشیوش نداره برام بزاره 2 تا پلاگین ها و کامپوننت رو می خوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 دوستان کسی افزونه زرین پال قدیمی رو توی ارشیوش نداره برام بزاره 2 تا پلاگین ها و کامپوننت رو می خوام سلام همه چیز اسم اش رو ګفتید الا زرین جومینا اګر منظورتون زرین جومینا است که در جومینا منتشر شده و موجوده مشکلی هم نداره تست شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در آذر 91 بله زرین جومینا ولی برا من توی لینک بازگشت مشکل داره این زرین جومینا همونی که توی سایت زرین پال هم هسته دیگه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 بله زرین جومینا ولی برا من توی لینک بازگشت مشکل داره این زرین جومینا همونی که توی سایت زرین پال هم هسته دیگه ؟؟ این افزونه دیګه پشتیبانی نمیشه ولی باید کد هاش رو نګاه کنم ببینم اګر مشکلی نداشته باشه به صورتی که شما مایل هستید استفاده کنید در بیارم چون این افزونه ساختار خواصی برای برګشت به سایت داره و اینطور نیست که به هر ادرسی که بخواید بره چون بعد از برګشت کار verify انجام می شه و تایید می شه که پرداخت انجام شده یا نه مګر این که بعد از بازګشت به سایت یه ریدایرکت اضافه بشه و به مکانی که شما می خواهید منتقل بشه اګر منظورتون این هست می تونم انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر