mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من ماژول [align=right]mod_simple_mp3_player [/align] رو از لینک زیر دانلود کردم و بعد از نصب اونو فعال کردم و فایل و فولدر رو هم مشخص کردم ماژول رو نشون میده اما فایل صوتی رو پخش نمی کنه چی کار کنم؟ http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=1897 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام این افزونه اولا" نیاز به فلش پلیر داره که میبایست حتما" روی سیستمتون نصب باشه دوم اینکه در تنظیمات این افزونه به دو روش میتونید فایلها رو معرفی کنید و میبایست حتما" یکی را انتخاب کنید اگر گزینه Use a Playlist را رو بله قرار داده اید میبایست در فیلد Playlist Path and File مسیر فایل txt را وارد کنید . میتونید از آدرس همون لینک پایینیش استفاده کنید و فایل رو ادیت کنید . داخل فایل نمونه هایی توضیح داده شده است که میتوانید به همان طریق موارد موردنظرتون رو اضافه کنید اما اگر گزینه Use a Playlist را روی خیر قرار دهید در اینصورت میبایست فیلدهای زیر متن قرمز رنگ رو تکمیل کنید سایر گزینه ها هم نیاز به توضیح خاصی ندارند هر چند راجع به تمام گزینه ها در قسمت توضیحات ماژول همه چیز بطور کامل شرح داده شده است اگر موارد فوق را به درستی انجام دهید مشکلی نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما ابتدا بصورت پیش فرض تنظیم شده که در ریشه جوملا یک پوشه mp3 دارید که باید دستی اضافه کنید سپس چند تا فایل ما درون آن می ریزیم مثلاً به نام audio 1-4 الان باید در ماژول در بخش Single File Mode - recommended for max. 2 MP3 Files و در قسمت MP3 File(s) اسم ٱنها را درج کنیم بدین صورت: audio1.mp3|audio2.mp3|audio3.mp3|audio4.mp3 حالا ذخیره می کنیم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آذر 91 مرسی مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر