alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 با سلام و احترام[/align][align=right] دوستان ، من گزینه های سئو در تنظیمات جوملا را فعال کرده ام حالا برای سئوی مطالب در جوملا 2.5 : با سلام و احترام[/align][align=right] . نام مستعار را فارسی بنویسم یا انگلیسی؟ اگر انگلیسی باید بنویسم باید عنوان مطلب را ترجمه کنم و بنویسم؟ [align=right] . در مورد کلمات کلیدی ، چند کلمه کلیدی برای هر مطلب بهتر است با سپاس[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام اموزش نحوه درست درج اسم مستعار برای مطلب بصورت ویدئویی در سایت جومینا منتشر شده در مورد کلمات کلیدی هم تعداد به مقدار مطلب بستگی داره اما تعداد مهم نیست باید کیفیت کلمات کلیدی که انتخاب می کنید بالا باشه مقالاتی در این باره در نت هست جستجو بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز من که در مورد نام مستعار چیزی نیافتم اما جواب 2 سوال من تنها دو کلمه بیشتر نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام پاسخ کامل سوالتون رو در لینک زیر خواهید گرفت بفرمایید خدمت شما : http://www.joomina.ir/20121029596/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/video-teaching-sef-seo-jor-joomla.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر