dvd.lar2005 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام من تازه متوجه شدم که صفحه بندی سایتم بهم ریخته یعنی اگر تعداد مطالب سایتم از 6 تا بالاتر بره صفحه بندی سایتم بهم میریرزه (شکل رو ببینید) این صفحه اول سایت منه: حالا این صفحه دوم سایت منه: حالا من می خواهم تمام سایتم مثل صفحه دوم بشه فقط در یک حالت درست میشه اینکه تمام مطالب رو بفرستم به سطل زباله وفقط 6 مطلب بمونه درست نشان میدهد حال چیکار کنم؟ لطفا سریع جواب بدهید اضطراریه [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در آذر 91 بايد به قسمت مديريت منو و منوي اصلي بريد و منوي صفحه اصلي را باز كنيد. در قسمت پارامتراها تعداد ستون را بر روي 1 قرار دهيد. مشكل شما حل مي شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما مطالب را که احیاناً کپی پیست نکردید؟ اگر بله مشکل از آن هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dvd.lar2005 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right] درود بر شما مطالب را که احیاناً کپی پیست نکردید؟ اگر بله مشکل از آن هست بله مطالبم کپی کردم.ولی یک چیزیچرا فقط زمانی که تعداد مطالب سایتم از 6 بالا میره این جور میشه؟ یک مطلب دیگه: در اصل این قالب 3 ستونه هست ولی من تمام ماژول های موقعیت right به موقعیت left منتقل کردم. یعنی می خواهم 2 ستونه باشه زمانی که مطالب سایتم کمتر از 6 هست موقعیت ها در سایتم این جوریه: حال بعد از اضافه کردن مطلب هفتم موقعیت های سایت اینجوری میشه: منظورم اینه که چند تا از موقعیت ها بهم مییریزه حالا چیکار کنم؟ چطور میشه که چند تا موقعیت اضافی رو پاک کنم؟ یا چطور یک ستون راست رو حذف کنم؟ [/align] مشکل به قول معروف از کپی پیست هست چون وقتی کپی پیست می کنم و ادامه مطلب اضافه می کنم همین جور میشه حالا باید چی کار کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز منظورتون از کپی کردن مطالبتون هست؟ شما مطالبتون رو که کپی میکنید، ابتدا در یک notepad ویندور paste کنید دوباره از اونجا کپی و در سایتتون paste کنید با این کار کدهای احتمالی که به همراه مطالب هستند از بین میروند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dvd.lar2005 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون با راهنمایی شما فعلا مشکل حل شد. دیشب تا ساعت 5 صبح سر همین قضیه بیدار بودم حالا خدا کنه دیگه مشکلی پیش نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dvd.lar2005 0 ارسال شده در آذر 91 یکی راهنماییم کنه دارم دوباره دیوونه میشم دوباره مشکل پیدا شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا همان مشکل قبلی یا مشکل دیگری !؟ لطفا واضح بفرمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر