nekanews 0 ارسال شده در آذر 91 وقتی میخوام مطلب بفرستم تو سایتم به همراه عکس نمی خوام از گزینه پائین ادیتور یعنی تصویر استفاده کنم . میشه امکاناتی اضافه کرد که من به صورت مستقیم ( Browse )عکس رو انتخاب کنم و بعد از ذخیره مطب عکس به صورت خودکار به مطلب اضافه بشه مثلا با یک سایز و مثلا در قیمت چپ مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 شما توسط همون تصویر، عکستون رو قرار میدید و توسط پلاگین هایی که موجوده، تصاویرتون رو در یک سایز خاص نمایش میدید برای راحتی کارتون بنده به شما K2 رو پیشنهاد میکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nekanews 0 ارسال شده در آذر 91 k2 به درد کار من نمی خوره من نمی خوام از پلاگین استفاده کنم می خوام کد نویسی بشه برای من این تصویر رو ببینید این مامبو یکی از دوستام برای من این کارو انجام داد من حالا ارتقاء دادم به جوملا 2.5.8 و می خوام که دوباره اینتوری بشه به این تصویر نگاه کنید تو قسمت اول من یک عکس انتخاب می کنم + مطلب و بخش و مجموعه پااین هم که الان در تصویر نیست 5 تا بروز داره که من عکس انتخاب می کنم و خودکار در ادامه مطلب می ندازه http://www.nekanews.ir/Imag22.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nekanews 0 ارسال شده در آذر 91 کسی نمیتونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر