falconeyes 6 ارسال شده در آذر 91 سلام به همه میخواستم بدونم چطور میتونم هدری مثل این سایت طراحی کنم که وقتی فقط رو آیکون دانشگاه و سامانه جامع دانشجویی میرم لینک بده؟ لینک دمو زنده خواهشا جواب بدین خیلی کارم گیره ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilblackboot 3 ارسال شده در آذر 91 باید یک عکس با ساز هدر قالبتون بسازین و موقعیت اون رو تعریف کنید اگه هم قادر به این کار نیستین فقط عکس هدر قالب را با فتوشاپ ادیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما شما باید برای عکس map تعریف کنید در coords باید اعداد موقعیت را با یک نرم افزار گرافیکی مثل فتوشاپ، پینت و ... بدست بیارید. دو عدد اول موقعیت بالای سمت چپ است (انتهای قسمتی که می خواهید لینک از آن شروع شود) و دو عدد آخر موقعیت پائین سمت راست است (ابتدای قسمتی که می خواهید لینک از آن شروع شود) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما شما باید برای عکس map تعریف کنید در coords باید اعداد موقعیت را با یک نرم افزار گرافیکی مثل فتوشاپ، پینت و ... بدست بیارید. دو عدد اول موقعیت بالای سمت چپ است (انتهای قسمتی که می خواهید لینک از آن شروع شود) و دو عدد آخر موقعیت پائین سمت راست است (ابتدای قسمتی که می خواهید لینک از آن شروع شود) موفق باشید سلام عزیز اینو کجا باید بریزم و بعدش لینک هارو چطور باید بهش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 ببینید ما فرض می کنیم الان قالب شما هدر داره و اسم هدر شما header.png هست فقط شما برای تگ img این تصویر نیاز هست usemap را اضافه کنید و نامی برای آن انتخاب کنید که من slogan را انتخاب کردم با این کار دیگه فقط می مونه یک map برای آن تعریف کنید برای متصل شدن به آن تگ img باید همون اسم را برای مقدار name انتخاب کنید حالا از تگ area استفاده می کنیم شکل یا همون shape ما می تونه rect یا چهارضلعی و یا Circle یا دایره باشه coords هم که توضیح دادم ولی برای دایره سه مقدار داره اولی و دومی میشه نقطه مرکز و سومی شعاع دایره href هم که لینک به مقصد هست به هر تعداد لینک که دارید برای آن یک area جدید برای آن ایجاد می کنید کجا بریزید بستگی به قالب داره تجاری ها در خارج از فایل index.php هست و باید آنرا پیدا کنید ولی اگر در index هدر را تعریف کردید و تصویر در سمت css تعریف میشه ، می تونید تصویر را در سی اس اس پاک کنید و این لینک را متناسب با مسیر تصویر جایگزین کنید فکر کنم نقطه مبهمی دیگه نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.mgha 0 ارسال شده در آذر 91 ببینید ما فرض می کنیم الان قالب شما هدر داره و اسم هدر شما header.png هست فقط شما برای تگ img این تصویر نیاز هست usemap را اضافه کنید و نامی برای آن انتخاب کنید که من slogan را انتخاب کردم با این کار دیگه فقط می مونه یک map برای آن تعریف کنید برای متصل شدن به آن تگ img باید همون اسم را برای مقدار name انتخاب کنید حالا از تگ area استفاده می کنیم شکل یا همون shape ما می تونه rect یا چهارضلعی و یا Circle یا دایره باشه coords هم که توضیح دادم ولی برای دایره سه مقدار داره اولی و دومی میشه نقطه مرکز و سومی شعاع دایره href هم که لینک به مقصد هست به هر تعداد لینک که دارید برای آن یک area جدید برای آن ایجاد می کنید کجا بریزید بستگی به قالب داره تجاری ها در خارج از فایل index.php هست و باید آنرا پیدا کنید ولی اگر در index هدر را تعریف کردید و تصویر در سمت css تعریف میشه ، می تونید تصویر را در سی اس اس پاک کنید و این لینک را متناسب با مسیر تصویر جایگزین کنید فکر کنم نقطه مبهمی دیگه نداره موفق باشید خیلی ممنون از راهنماییتون اگه ممکنه بگید کد بالا "تگ کردن عکس"باید درچه فایلی وارد بشه و اگه فایل جداست با چه نام و پسوندی و در کجا قرار میگیرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 اگه ممکنه بگید کد بالا "تگ کردن عکس"باید درچه فایلی وارد بشه و اگه فایل جداست با چه نام و پسوندی و در کجا قرار میگیرد؟ با سلام البته علی آقا تو پست شماره 5 توضیحات لازم رو دادند در کل این به خودتون بستگی داره که به چه طریق میخواهید نمایش بدید . میتونید مستقیما در فایل index.php قالبتون وارد کنید یا اینکه میتوانید در یک ماژول html دستی کد را وارد کنید و در موقعیتی دلخواه منتشر کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر