abolfazl90 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من با توجه به راهنماییهای تاپیکهای مختلف یوزر و پسورد مدیریت خودرا تغییر دادم ولی پیغام خطای زیر رامیدهد: شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت این سایت را ندارید لطفاً اینجانب را راهنمایی فرمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دقیقا بفرمایید چه کردید که این مشکل بوجود آمد ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolfazl90 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یوزر و پسورد را فراموش کردم و با راهنمایی تاپیکها در دیتابیس cpanel یوزر و پسورد عوض کردم ولی بازم درست نشد و اجازه دسترسی ندارم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + اطلاعات کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر