jooomina 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام: من برای اولین بار کا2 رو نصب کردم و مطلب ویژه هم با کا2 نوشتم ولی در موقعیت اصلی سایت که مطالب ویژه قرار میگیرن نمایش داده نمیشود. آیا تنظیمات خاصی داره؟ چکار کنم که این مطالب ویژه که با کا2 مینویسم توی این موقعیت نمایش داده شود؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز در سایت، مطالب ویژه خود جوملا رو نمایش میده نه K2 رو!!! شما باید از ماژول های k2 استفاده کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoorba 1 ارسال شده در آبان 91 سلام راهی دیگر شما میتونید تایپ صفحه اصلی رو تغییر بدید از یکی از گزینه های k2 استفاده کنید. برای این کار در مدیریت منو روی صفحه اصلی کلیک کنید و سپس نوع آیتم منو رو تغییر بدید(باید یکی از گزینه های زیر k2 را انتخاب کنید - در مورد شما باید گزینه ی 3 (categories) انتخاب شود) و بعد در تنظیمات سمت راست مجموعه های موردن نظر رو انتخاب کنید و توی تنظیمات انتخاب کنید که تنها مطالب ویژه نمایش داده شود (این دقیقا یکی از گزینه هاست) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر